Verkkosivujen toteutus

Tarvitseeko yrityksesi korkealuokkaiset verkkosivut, joiden ja ominaisuuksia sisältöä on myös helppo kehittää jatkossa? Origodesign Oy toteuttaa monipuolisia verkkopalveluja asiakkailleen jo yli 10 vuoden kokemuksella, pyrkien tarjoamaan asiakkailleen aina mahdollisimman kustannustehokkaan ja parhaiten konkreettisia tarpeita vastaavan verkkopalvelun.

Kaipaatko kuitenkin vielä konkreettisia esimerkkejä siitä, miksi Origodesign Oy:n toteuttamat verkkosivut ovat usein kilpailijoiden toteuttamia parempia? Niin mekin sinun asemassasi kaipaisimme. Siksi olemmekin listanneet tähän alla muutamia teesejä joihin itse uskomme.

Aidosti uniikki, yrityksesi brändiä vastaava verkkosivujen ulkoasu

Olet saattant törmätä epäilyttävän edullisesti, jopa muutamilla sadoilla euroilla verkkosivuja toteuttaviin yrityksiin, jotka lupaavat jopa sisällyttää hintaan  verkkosivujen ulkoasun suunnittelun. Yleisesti tiedetty salaisuus kuitenkin on, että halpa hinta perustuu lähes poikkeuksetta valmiisiin sivupohjiin, joissa ulkoasun kustomointi tarkoittaa lähinnä asiakkaan oman logon paikoilleen sijoittelua. Mikäli valitset yriyksesi verkkosisvujen toteuttajaksi Origodesign Oy:n, käymme  yrityksesi viestinnälliset tavoitteet aina tarkasti lävitse ennen suunnittelun aloittamista, ja saat näin varmasti yrityksen imagoa parhaalla mahdollisella tavalla tukevat verkkosvut.

Avoimeen lähdekoodiin perustuva WordPress -julkaisujärjestelmä

Avoimeen lähdekoodiin perustuva WordPress -julkaisujärjestelmä on tällä hetkellä kaikkein suosituin julkaisujärjestelmä netissä. Arvioiden mukaan jopa 8,5 % kaikista julkisista verkkosivustosta toimii WordPress -julkaisujärjestelmän päällä. WordPress -käyttäjän näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että kaikki julkaisujärjestelmän ominaisuudet on takuuvarmasti testattu sekä käytettävyydeltään, että tietoturvaltaan takuuvarmasti hyviksi.

WordPressin suuri suosio ja avoin luonne tarkoittaa myös suunnatonta määrää olemassa olevia, valmiita laajennuksia. Verkkosivuston ominaisuuksien laajentaminen esimerkiksi extranet -ominaisuudella, keskustelupalstalla, tai muilla edistyneemmillä sosiaalisilla ominaisuuksilla onnistuu siis lähes poikkeuksetta jo olemassa olevilla, edullisilla tai kokonaan ilmaisilla lisäosilla. Mainittakoon myös, että koska WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin, ei sen käytöstä koidu verkkosivujen omistajalle mitään kiinteitä kustannuksia, kuten esimerkiksi kuukausittaisia lisenssimaksuja.

Sivuston rakenteellinen hakukoneoptimointi

Yrityksen verkkosivuille on tietenkin ensiarvoisen tärkeää, että potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksen sivuille. Koska yli 90 % kaikesta netin tiedon hakemisesta tehdään hakukoneiden kautta, on sivuston hyvä hakukonenäkyvyys  ensiarvoicen tärkeää. Kaikkiin Origodesign Oy:n toteuttamiiin verkkosivuihin sisältyy vakiona sivuston rakenteellinen hakukoneoptimointi. Verkkosivujen rakenne suunnitellaan siis siten, että tämä on hakukoneita kannalta optimaalinen. Lisäksi sivuille toteutetaan vakio-ominaisuutena  xml-sivukartta (site map) hakukoneita varten. Verkkosivujen sisältöä suunnitellessa käymme myös asiakkaidemme kanssa aina erikseen lävitse sivuston tavoitteet hakukonenäkyvyyden suhteen, ja annamme vinkkejä siihen, kuinka sivuston sisältöä kannattaa kehittää parhaan mahdollisen hakukonenäkyvyyden saavuttamiseksi.

Analytiikka, eli verkkosivujen kävijäseuranta

Kaikkein tärkein tietolähde sivustosi kehittämistä ajatellen on todennäköisesti tehokas kävijäseurannan hyödyntäminen. Kävijäseurannan avulla pystyt helposti seuraamaan kuinka asiakkaasi löytåävät sivuille, kuinka kauan he sivuilla viihtyvät, ja esimerkiksi sen, mikä hakusanat tuovat sivuille eniten kävijäliikennettä. Kävijäseuranta voidaan liittää myös verkkosivujen tuloksellisiin ominiasuuksiin, kuten  uutiskirjeen tilaamiseen tai yhteydenottolomakkeen lähetykseen. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sen seuraamisen, että mitä kautta uutiskirjeen tilanneet tai yhteydenottopyynnön tehneet asiakkaat ovat alun perin verkkosivuille löytäneet. Origodesign Oy asentaa kaikkiin toteuttamiinsa verkkosivuihin edelliset mahdollistavan Google Analytics kävijäseurannan ilman erillistä veloitusta.

Kuinka paljon verkkosivujen toteutus maksaa?

Koska jokainen asiakkaillemme totetutettu verkkosivusto ja tähän liitetyt ominaisuudet ovat aina uniikkeja, meillä ei ole kiinteää taulukkohinnastoa verkkosivuille. Tavallisesti verkkosivujen hintahaarukka liikkuu kuitenkin 4000 ja 8000 euron välillä. Hintahaitarin edullisempi pää tarkoittaa uniikilla ulkoasulla varustettuja, julkaisujärjestelmään implementoja informatiivisia verkkosivuja. Kahdeksalla tuhannella eurolla asiakas saa sen sijaan saada hyvin edistyneen verkkopalvelun, joka voi olla varustettu esimerkiksi sivujen käyttäjien itse ylläpitämillä sosiaalisilla kaveriryhmillä, ja muilla vuorovaikutteisilla ominaisuuksilla.

Kuinka edetä?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme, niin älä epäröi ottaa yhteyttä! Tavoitat meidät parhaiten joko sähköpostilla osoitteesta erkki@origodesign.com tai puhelimella numerosta 044-508 2114